{SCFacebookLike}


Ik druk mijn steun uit voor boogjacht

{SCOpenGraph image=http://www.belgianbowhunting.be/images/LargerWomanBowhunter_L_BBF_FBA_FWCA.png}{SCOpenGraph title=Ik druk mijn steun uit voor boogjacht} {SCOpenGraph description=Moderne boogjacht is een nuttige en veilige aanvulling van de jacht in Vlaanderen. Het biedt oplossingen daar waar klassieke methodes niet altijd van toepassing zijn. We streven er dan ook naar om boogjacht mogelijk te maken in Vlaanderen en vragen hiervoor uw steun. Gelieve onderstaand online formulier in te vullen, je kunt ons helpen door je steun te uiten voor de boogjacht in Vlaanderen en België, wordt sympathiserend lid...het is gratis en uw steun is belangrijk voor ons. Alvast bedankt!}

 

LargerWomanBowhunter L BBF FBA FWCA

Moderne boogjacht is een nuttige en veilige aanvulling van de jacht in Vlaanderen. Het biedt oplossingen daar waar klassieke methodes niet altijd van toepassing zijn. We streven er dan ook naar om boogjacht mogelijk te maken in Vlaanderen en België en vragen hiervoor uw steun.

 

Gelieve onderstaand online formulier in te vullen, je kunt ons helpen door je steun te uiten voor de boogjacht in Vlaanderen en België, wordt sympathiserend lid...het is gratis en uw steun is belangrijk voor ons. Alvast bedankt!

 

{ BreezingForms : bowhuntingsupport798592222 }

 

 Privacy policy